1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. İKİ TAKIM DA YORGUN

İKİ TAKIM DA YORGUN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27’nci haftada deplasmandayız ve rakip de Kırşehir Futbol Spor Kulübü.

Sahaya çıkacak iki takım da yorgun.

Yeşil-Beyazlı rakibin, ligde bir iddiası kalmadı ve ara transfer döneminde kadroya kattığı 13 yeni oyuncudan bir kısmının da uyum süreci devam ediyor.

Balıkesirspor’un dar kadro sıkıntısı var ve cezalı-sakat oyuncu sayısı da ayrı bir problem.

Sahaya çıkacak iki takım da yorgun olmakla birlikte ev sahibi takım taraftarı, bol gollü bir galibiyet isterken Balıkesirspor, kontrollü futbolu ve kaybetmemeyi amaçlıyor.

19 Mart Pazar günü saat 14.00’da Kırşehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakanın hakemi, Özgür Reha Alıcı. Yardımcıları, Harun Terin ve Mikail Can. 4. Hakem Demokrat Özgür Güneş.

Meteorolojiden hava tahmini; maç saatinde hafif yağmurlu, sıcaklık 7-8 derece.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.

Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İKİ TAKIM DA YORGUN
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!