1. Haberler
  2. Gündem
  3. UŞAK’TA KAR NEDENİYLE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

UŞAK’TA KAR NEDENİYLE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak’ta yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Pazartesi günü okullar tatil edilirken, engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izin verildi.

Uşak Valiliğince yapılan paylaşımda kent genelinde gece saatlerinde devam edecek kar yağışı ve ardından oluşabilecek buzlanmadan dolayı 30 Aralık Pazartesi günü okullar 1 gün tatil edilirken, engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izin verildi.

Uşak Valiliğinden yapılan paylaşımda ise ‘Meteorolojik verilere göre ilimizde etkili olan kar yağışının gece saatlerinde artarak devam edecek olması ve devamında kuvvetli buzlanma tehlikesi nedeniyle; 30 Aralık 2024 Pazartesi günü ilimiz merkezinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurumlarımızda görevli hamile ve engelli personelimiz de 1 gün idari izinli sayılacaktır’ ifadeleri kullanıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
UŞAK’TA KAR NEDENİYLE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!