1. Haberler
  2. Bilim ve Teknoloji
  3. A JET UÇAKLARI YOĞUN SİS NEDENİYLE SİVAS YERİNE TOKAT VE KAYSERİ’YE YÖNLENDİRİLDİ

A JET UÇAKLARI YOĞUN SİS NEDENİYLE SİVAS YERİNE TOKAT VE KAYSERİ’YE YÖNLENDİRİLDİ

A Jet’in İstanbul-Sivas uçakları, yoğun sis nedeniyle Tokat ve Kayseri’ye yönlendirilerek yolcular otobüslerle Sivas’a taşındı.

featured

A Jet’in İstanbul-Sivas uçakları, yoğun sis nedeniyle Tokat ve Kayseri’ye yönlendirilerek yolcular otobüslerle Sivas’a taşındı.
A Jet firmasına ait İstanbul-Sivas seferini gerçekleştiren uçak, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’nda etkili olan yoğun sis nedeniyle saat 12.55’te planlanan inişini gerçekleştiremedi. Hava muhalefeti nedeniyle Tokat Havalimanı’na yönlendirilen uçak, burada iniş yaptıktan sonra yolcular otobüslerle Sivas’a taşındı. Benzer bir olay önceki akşam da yaşandı. Sis nedeniyle Sivas’a inemeyen A Jet uçağı, Tokat Havalimanı’nın da akşam kapalı olması nedeniyle Kayseri Havalimanı’na yönlendirildi. Yolcular, Kayseri’den otobüslerle Sivas’a nakledildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.