1. Haberler
  2. Spor
  3. BEŞİKTAŞ, MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

BEŞİKTAŞ, MKE ANKARAGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

featured

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve pas çalışmasıyla başladı. 5’e 2 çalışması ile devam eden antrenman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında, yarın saat 19.00’da Vodafone Park’ta MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.