1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. AYVALIK ZEYTİN FESTİVALİ’NDEN 19’UNCU KEZ “MERHABA”

AYVALIK ZEYTİN FESTİVALİ’NDEN 19’UNCU KEZ “MERHABA”

Bu yıl Ayvalık’ta 19’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Ayvalık Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, Ayvalıklılarla buluşmaya hazırlanıyor.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19’uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Ayvalık Zeytin Hasat ve Turizm Festivali, 1-2-3 Kasım tarihlerinde coşku dolu etkinliklerle kutlanacak. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, festivale tüm halkı davet ederek, “Hasadımız bereketli, festivalimiz coşkulu olsun” dedi.

Zeytin ağacının antik çağlardan beri bolluğun, bereketin, barışın, adaletin ve bilgeliğin sembolü olduğunu hatırlatan Başkan Ergin, festivalin Ayvalık’ın eşsiz atmosferinde zeytin ve zeytinyağının lezzetini ön plana çıkaracağını belirtti.

Bu yıl festivalde, Ayvalık’ın köklü tarih ve gelenekleri ile buluşulacağına dikkat çeken Ergin, zeytin başkenti Ayvalık’ta yerel üreticilerin eşsiz ürünlerinin sergileneceği stantların yanı sıra sembolik zeytin hasatları, hasat yarışmaları, gastronomi etkinlikleri, uluslararası paneller, söyleşiler, yöresel atölyeler ve konserler gibi çeşitli etkinliklerin yer alacağını ifade etti.

Festival, zeytin ve zeytinyağı markalarının sergileneceği, zengin bir programla katılımcıları bekliyor.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
AYVALIK ZEYTİN FESTİVALİ’NDEN 19’UNCU KEZ “MERHABA”
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!