1. Haberler
  2. Eğitim
  3. GELECEĞİN PROJELERİ İÇİN EĞİTİM

GELECEĞİN PROJELERİ İÇİN EĞİTİM

Balıkesir Üniversitesi, T.C. İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği "Gelecek Sensin!" programı çerçevesinde düzenlenen "Proje Döngüsü Eğitimi - Hibe Programları" ile öğrencilerine proje yönetimi becerileri kazandırdı. Eğitimin sonunda katılımcılar, e-devlet onaylı sertifika almaya hak kazandı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Gelecek Sensin!” gelişim programı kapsamında düzenlenen “Proje Döngüsü Eğitimi – Hibe Programları”, Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

BAÜN Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uluslararası Bilgi ve Teknoloji Topluluğu iş birliğinde, İçişleri Bakanlığı, Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği ve Balıkesir Ticaret Odası’nın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte eğitmen olarak Ramazan Kırmızı yer aldı.

 

Etkinlik, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Eğitimde öğrenciler, proje yönetimi süreçleri olan analiz etme, planlama, finansman, uygulama ve değerlendirme konularında bilgi edindi. Ayrıca SWOT analizi ve proje yazma konularında uygulamalı çalışmalar yaparak becerilerini geliştirdiler. Üç gün süren eğitim programı sonunda katılımcılar, e-devlet onaylı sertifika almaya hak kazandı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
GELECEĞİN PROJELERİ İÇİN EĞİTİM
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!