1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. ZEYTİNİN BAŞKENTİ EDREMİT’TEN DÜNYA BARIŞINA MEKTUP

ZEYTİNİN BAŞKENTİ EDREMİT’TEN DÜNYA BARIŞINA MEKTUP

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Belediyesi, barışın simgesi zeytinin başkenti olarak bilinen ilçede yaşayan 8-12 yaş arasındaki çocukları, dünya liderlerine mektup yazmaya davet etti. 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlenen bu anlamlı kampanyada çocuklar, kendi elleriyle yazdıkları mektuplarla dünya liderlerine barış çağrısında bulunuyorlar.

Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde 14-23 Ağustos tarihleri arasında toplanan mektuplar, daha sonra dünya liderlerine ulaştırılacak. Ayrıca, Edremit Belediyesi Akçay Altınkum fuar alanında düzenlenecek olan Edremit Kitap Fuarı’nda da stant açılarak çocukların mektuplarını toplamaya devam edilecek.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Sen Yaz ki Dünya Barışsın” sloganıyla başlatılan bu kampanyanın, çocukların dünya barışı konusundaki farkındalığını artıracağını ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ZEYTİNİN BAŞKENTİ EDREMİT’TEN DÜNYA BARIŞINA MEKTUP
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!