1. Haberler
  2. Asayiş
  3. YÜKSEKOVA’DA KORKU DOLU SAATLER: ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE İMHA EDİLDİ

YÜKSEKOVA’DA KORKU DOLU SAATLER: ŞÜPHELİ PAKET FÜNYE İLE İMHA EDİLDİ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Pizok TOKİ Evleri’nin 3.

featured

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Pizok TOKİ Evleri’nin 3. etabında bir binanın önüne bırakılan ve paket paniğe neden olan şüpheli paket polis ekipleri tarafından kontrolü bir şekilde imha edildi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde ilçenin Pizok TOKİ Evleri’nin 3. etabında bir binanın önüne bırakılan paketten şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdiler. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Güvenlik önlemleri alınmasıyla bomba imha ekibi şüpheli paketi fünye ile imha ederken, bırakılan paketin boş çıktığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin imha ettiği paketin boş çıkmasıyla TOKİ sakinleri rahat bir nefes aldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.