1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. EDİNCİK’TE, VATANDAŞLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

EDİNCİK’TE, VATANDAŞLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’nın Edincik sahiline yönelik girişimleri sonucunda halk plajı olarak belirlenen belirli bölümlerine araç girişini kim yasaklandı. Edincik altı, Kemer-önü evleri halk plajının bulunduğu sahil tatilci akınına uğradı. Edincik sahilinde geçen yıl halkın araçlarıyla plaj yakınına kadar giriş yaptığı Edincik altı, Kemer-önü evleri halk Plajı, araç trafiğine kapatıldı.

Uzun yıllardır günübirlik tatil için tercih edilen Edincik altı, Kemer-önü evleri Plajı, bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kararıyla araç trafiğine kapatıldı. Önceki yıllarda plaj yakınına araçlarıyla giriş yapan tatilciler, piknik tüpünden masa sandalyeye ve çadırlarına kadar pek çok eşyayı araçları ile sahile kadar indirerek, ailece denize giriyordu. Bu yıl ise tatilciler, araçlarını park ederek, eşyalarıyla birlikte yürüdükleri için tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar plajda yapılan araç trafiğine kapatma kararına karşı çıktı.

Bazı vatandaşlar araçlarını plaj içine almak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş makinesi tarafından yerleştirilen beton bariyeri yerinden oynatarak araçlarını içeri almaya çalıştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EDİNCİK’TE, VATANDAŞLAR AÇIKLAMA BEKLİYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!