1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BAYRAM ÖNCESİ EVİNİ BOYATMAK İÇİN EŞYALARINI BIRAKTIĞI DEPODA YANGIN ÇIKTI

BAYRAM ÖNCESİ EVİNİ BOYATMAK İÇİN EŞYALARINI BIRAKTIĞI DEPODA YANGIN ÇIKTI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bayram öncesi boya yapılacağı için evden depoya kaldırılan eşyalar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

featured

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bayram öncesi boya yapılacağı için evden depoya kaldırılan eşyalar çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre yangın, saat 16.30 sıralarında ilçenin Yeni Mahallesi’nde meydana geldi. Güneş Ayhan isimli şahıs, bayram öncesi evini boyatacağı için eşyalarını depo olarak kullandığı yere taşıdı. Bilinmeyen bir sebepten dolayı depoda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, eşyalar ise kullanılamaz hale geldi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.