1. Haberler
  2. Manşetler
  3. İZMİR’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

İZMİR’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de, şehit aileleri ve gaziler, Polis Moral Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
İzmir’de, Polis Moral Eğitim Merkezinin organizasyonu, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla iftar programı düzenlendi. Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftara, 300’e yakın şehit ailesi ve gaziler katılım gösterdi. Kur’an-ı Kerim okunarak duaların edildiği, semazen gösterilerinin de yer aldığı programda katılımcılar, ezanın okunmasıyla hep birlikte orucunu açtı.
İftarda konuşan İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi Müdür Vekili İlker Ersoy, ‘Bir mübarek Ramazan akşamında, iftar programında sizleri ağırlamak istedik. Sizler, bizlere milletimizin emanetisiniz. Dolayısıyla her durumda, her zaman yanınızdayız’ dedi.
İftar programına ayrıca İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel de katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İZMİR’DE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!