12’NCİ ADAM DA OLMALI

Sezonun ikinci devresine, ilk devreye göre daha iyi başlayan Balıkesirspor, 18’inci hafta maçını evinde oynayacak ve rakibi de ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Karşıyaka.

Karşıyaka, 1912 yılında kurulan ve İzmir Karşıyaka merkezli, Karşıyaka SK’nın futbol takımıdır.

Forma rengi yeşil-kırmızı olan rakip, uzun yıllar boyunca Süper Lig’de ve 1’inci Lig’de boy göstermiş olsa da 2018-2019 sezonundan itibaren 3’üncü Lig’de mücadele etmekte.

Teknik Direktör Burhanettin Basetemür’e emanet edilen Karşıyaka; 2 hafta sonrasında gol atamadı ve 1 puan alabildi.

Sezona başlarken 2’de 2 yapan Karşıyaka, kaybettiği puanları ve atamadığı golleri, Balıkesirspor’dan çıkarmayı hedefliyor.

3’üncü ligin tüm maçlarını; Sıfır TV Youtube, naklen yayınlıyor ve böylece tüm kulüpler ile taraftarları, maçları seyrederken takımların durumunu da görüyor.

Balıkesirspor, faydalı pozisyona daha fazla girse de pas-şut tercihlerini ve net vuruşlarını, doğru yapmalı.

Karşıyaka da rakip alana gönderdiği uzun topları, doğru dağıtabildiği zaman etkili oluyor.

Balıkesirspor’un yanında bu maçta mutlaka 12’nci adam da olmalı.

Futbolu bilenler bilir. 12’nci adam, takımını hep destekleyen taraftarları tanımlamak için kullanılıyor.

Balıkesirspor tarafında Yiğit Bayındır, sakat ve Yekta Sönmez de kart cezalısı.

25 Ocak Pazar günü saat 17.00’da Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Balıkesirspor-Karşıyaka karşılaşması için hava tahmini; parçalı bulutlu ve sıcaklık da 14-15 derece.

Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz.

Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

 

Exit mobile version