Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldığı istihbarat sonucunda eş zamanlı olarak 9 ilçede operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyon sonucunda izinsiz kazılarda kullanılan materyaller ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Balıkesir sınırları içerisinde bulunan Altıeylül, Ayvalık, Burhaniye, Dursunbey Edremit, Gömeç, Karesi, Sındırgı, Susurluk ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Ekipler, meydana gelen 21 kaçakçılık ve organize suç olayına karışan 26 şüpheliye ait ev ve eklentileri ile kullanmış oldukları araçlara yönelik yapılan operasyon sonucunda 249 adet sentetik uyuşturucu hap, 114 gram metamfetamin, 15 gram kubar esrar, 9 adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp), 1 adet tabanca, 6 adet fişek ve 10 adet kazı malzemesi ele geçirdi.

Olaylara karışan 26 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatılırken 3 şüpheli sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

 

HABER: HABER MERKEZİ