BAÜN’LÜ ATLETTEN 3000 METREDE TÜRKİYE 2.’LİĞİ

20245239532997929569tasarimli

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Türkiye Atletizm Şampiyonasında, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Cuma Özcan, 3000 metre engelli yarışında Türkiye ikincisi oldu. Bu başarılı sonuç, Özcan’ın atletizm kariyerinde önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

 

Şampiyonaya katılan üniversite öğrencileri arasında gösterdiği performansla dikkat çeken Cuma Özcan, yarışın ardından Türkiye 2.’si olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı, BAÜN’ün spor alanındaki yükselen ivmesini de gözler önüne serdi.

 

Cuma Özcan’ın bu başarısı, üniversite sporları camiasında takdirle karşılanırken, aynı zamanda atletizmdeki yetenekli sporculara da örnek teşkil etti.

 

Exit mobile version