Süper Amatör Ligin yeni takımı Dursunbey Belediyespor ilk hafta deplasmanda Sındırgı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. Ele geçirdikleri fırsatları ilk yarı değerlendiremeyen Sındırgı Belediyespor ve Dursunbey Belediyespor ilk yarıyı golsüz tamamladı. İkinci yarıda takımlar gol için pozisyon üretse de son vuruşlarda etkili olamadılar. 85 de ani gelişen Dursunbey Belediyespor atağında Emre takımının Süper Amatör Lig’de ki ilk golüne imza atarak durumu 1-0 yaptı. Sındırgı Belediyespor geri düştükten sonra etkili olmaya başladı ve iki dakika sonra 87 de kazanılan penaltıyı Önder gole çevirdi ve skor 1-1 oldu. Bu sonuçla Dursunbey Belediyespor Süper Amatör Lig’de ki ilk maçından beraberlik ile ayrıldı. Takımlar 90 dakikalık mücadele sonucunda 1 attılar 1 puan aldılar. 

 

HAKEMLER: Eren Delioğlu, Ebrar Bayram, Yusuf Kocakuş

SINDIRGI BELEDİYESPOR: Yiğit, Enes (Baran), Arda (Cesur), Hasan, Yasin, Burak, Burak Geliş, Metin, Mehmet, Halil, Boran (Önder)

DURSUNBEY BELEDİYESPOR: Samet, Gökhan (Erkay), Fatih, Deniz, Ramazan, Ümit, Muhammed (Nurullah), Sertan, Burak, Emre, Cenker

GOLLER: Dk. 87 (P) Önder (Sındırgı), Dk. 85 Emre (Dursunbey)

HABER: HABER MERKEZİ