1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Balıkesir’de Denetimler Sıklaştırıldı

Balıkesir’de Denetimler Sıklaştırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri üniversite yemekhaneleri ve gıda işletmelerinde eş zamanlı denetim yaptı.

 

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla kent genelinde eş zamanlı denetimler gerçekleştirdi. Devam eden toplu denetim programı kapsamında kontrol görevlileri, özellikle Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi’nde faaliyet gösteren büyük kapasiteli yemekhaneler başta olmak üzere gıda üretimi ve satışı yapılan tüm işletmelerde incelemelerde bulundu.

Ekipler, işletmelerde hijyen koşulları, ürünlerin son tüketim tarihleri, saklama şartları ve gıda güvenliği standartlarına uygunluğu ayrıntılı şekilde kontrol etti. Denetimler sonucunda mevzuata aykırı uygulamaları tespit edilen işletmelere gerekli idari ve yasal yaptırımlar uygulandı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, “Tarladan sofraya, çiftlikten çatala tüm aşamalarda tüketicilerimizin sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşması için bilgilendirmelerde bulunarak mesai mefhumu gözetmeksizin titizlikle çalışmalarımıza devam ediyoruz” denildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Balıkesir’de Denetimler Sıklaştırıldı
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!