İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin, 4. Olağan Kurultay’ın ardından yaptığı açıklamada, yeniden genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ederek, partinin birlik içinde mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.
İYİ Parti 4. Olağan Kurultayı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlandı. Kurultaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin, kurultayın partinin geleceği açısından tarihi bir adım olduğunu ifade etti. Tekin, delegelerin güçlü teveccühüyle yeniden genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Kurultayda ortaya çıkan iradenin, İYİ Parti’nin Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacağının açık göstergesi olduğunu vurgulayan Tekin, “Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde azimle, kararlılıkla, cesaretle ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu kurultay, İYİ Parti’nin iktidar yürüyüşünün en güçlü adımlarından biridir” dedi.
Kurultay sonucunda Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliklerine seçilen yöneticileri de tebrik eden Tekin, Balıkesir adına elde edilen sonuçların ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Tekin, Balıkesir’i kurultayda temsil eden isimleri kutlayarak, “Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Burak Dalgın’ın, Sayın Turhan Çömez ile birlikte mücadelesini sürdürecek olması bizler için büyük bir onurdur. GİK Üyemiz Sayın Kamil Gültekin Öztürk’ü, GİK Yedek Üyemiz Sayın Şeref Tekbaş’ı ve MDK Yedek Üyemiz Sayın Feride Aşırt Can’ı yürekten kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tekin, İYİ Parti’nin milletin umudu olmaya devam edeceğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde, İYİ’lerin güneşiyle Türkiye’yi aydınlatmaya devam edeceğiz. Çünkü İYİ’lerin vakti gelmiştir” dedi.
