İvrindi-Korucu-Bergama Yolu’nun 3,7 kilometrelik bölümü açıldı       

canbey32

Balıkesir’de yapım çalışmaları süren İvrindi-Korucu-Bergama Yolu’nun 3,7 kilometrelik bölümü bugün hizmete açıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, açılış dolayısıyla yaptığı açıklamada projenin bölge için uzun yıllardır beklenen önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

Milletvekili Canbey açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İvrindi – Korucu – Bergama Yolumuzun 3,7 kilometrelik bölümünü bugün milletimizin hizmetine sunuyoruz. Milletimize söz verdiğimiz gibi üretmeye, çalışmaya ve hizmet etmeye devam ediyoruz.”

Bazı çevrelerin olumsuz algı oluşturmaya yönelik söylemlerine rağmen hizmetten geri durmadıklarını ifade eden Canbey, AK Parti’nin siyaset anlayışının merkezinde milletin olduğunu belirtti.

Canbey; “Algı siyasetiyle değil, eser ve hizmet siyasetiyle yol alıyoruz. AK Parti olarak yolumuz da istikametimiz de milletimize hizmettir” dedi.

Bölge ulaşımını daha güvenli ve konforlu hâle getirecek olan yolun kalan etaplarının da planlanan takvim doğrultusunda tamamlanacağı ifade edildi.

Milletvekili Canbey, bu önemli yatırımın hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür etti.

 

Exit mobile version