CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yeni dönemde örgütlenme hazırlıklarının tamamlandığını açıkladı ve sert mesajlar verdi.
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, 3. kez güven tazeleyerek başladığı yeni döneminde, partinin hedeflerini ve hazırlık sürecini değerlendirdi. Köybaşı, “İşimiz yoğun olabilir ama yolumuz uzun değil. En geç bir yıl içinde bu iktidarı değiştirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.
Parti örgütlenmesinde eksiksiz bir sürecin tamamlandığını belirten Köybaşı, sandık görevlilerinden mahalle örgütlenmelerine kadar her şeyin hazır olduğunu vurguladı. “Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir örgütü, ilk kez bu kadar erken ve sistemli bir hazırlık dönemine girmiştir” dedi.
Erken seçim çağrılarına da değinen Köybaşı, “Yurttaşlara çözüm sunan biziz. Bugün vatandaşa kendini anlatmak zorunda olan AKP’dir. Çünkü ülkeyi bu hale getiren biz değiliz” ifadelerini kullandı.
Yeni kurultay ve parti programına ilişkin açıklamalarda da bulunan Köybaşı, “Sorunları tespit ettik, teşhisi koyduk. 28 Kasım’dan sonra artık çözüm sürecini anlatacağız. Bu ülkenin yeniden ayağa kalkmasını sağlayacak kadro ve program hazırdır” dedi.
