BAŞKAN AKA, HIDIRELLEZ HAYRINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

24860289802600931356tasarimli

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi ilçesine bağlı Bakacak Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Hayrına katılım sağladı. Gerçekleştirilen hayırda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinledi.

Yaptığı ziyareti sosyal medya hesaplarından da paylaşan AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka: “Bugün, kadim geleneklerimizin en güzel yansımalarından biri olan Hıdırellez Hayrı için Bakacak Mahallesi’nde bir araya geldik. Bereketin, paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi olan bu özel günde bizlere gönül kapılarını açan tüm mahalle halkına gönülden teşekkür ederiz.

Dualarla başlayan günümüzde, büyüklerimizin duası, küçüklerimizin neşesiyle yoğrulan sofralarda bir araya geldik. Sıcacık dostluklar, samimi sohbetler ve imece ruhu içinde geçen bu anlamlı etkinlik, bizlere hem kültürel mirasımızı hem de bir arada olmanın kıymetini bir kez daha hatırlattı. Birlikte nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle. Katılım sağlayan, destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Exit mobile version