İvrindi, Kurtuluşunun 103. Yılını Coşkuyla Kutluyor!

ivrindikurtuluş

İvrindi Belediyesi, ilçenin kurtuluşunun 103. yıl dönümünü özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Önder Lapanta, tüm İvrindilileri bu anlamlı güne davet etti.

Kutlamalar, 10.30’da çelenk sunumu ve anma töreniyle başlayacak. Törenin ardından, Balıkesir Bakım ve Mühimmat Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı Bölge Bandosu’nun vereceği marş konseri, güne coşku katacak. Öğle saatlerinde, 12.30’da Meydan Camii’nde Mevlid-i Şerîf okunarak şehitler anılacak.

Akşam ise eğlence zirveye ulaşacak. Saat 20.00’de, sevilen sanatçı Sinan Akçıl’ın sahne alacağı bir konser düzenlenecek. Başkan Lapanta, tüm vatandaşları bu özel anları paylaşmaya ve kurtuluş coşkusunu birlikte yaşamaya davet etti.

 

Exit mobile version