1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. Burhaniye, 30 Ağustos’u Gökçe Konseri ve Fener Alayı ile Kutlayacak

Burhaniye, 30 Ağustos’u Gökçe Konseri ve Fener Alayı ile Kutlayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümünü, düzenleyeceği çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutlamaya hazırlanıyor.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz’un yıldönümü kapsamında, ilçede gün boyu sürecek programlar düzenlenecek.

Kutlamalar, 30 Ağustos Cumartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek Çelenk Sunma Töreni ile başlayacak. Akşam saatlerinde ise bayram coşkusu sokaklara taşınacak. Saat 21.00’de Eski Kütüphane önünden başlayacak Fener Alayı, kortej eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na ulaşacak.

Fener alayının ardından, saat 21.30’da sevilen sanatçı Gökçe sahneye çıkacak. Gökçe, en sevilen şarkılarını Burhaniyeliler için seslendirecek. Konser, Burhaniye Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, tüm vatandaşları kutlamalara davet ederek şu ifadeleri kullandı: “30 Ağustos Zafer Bayramı’mız, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer yalnızca askeri bir başarı değil; aynı zamanda milletimizin kararlılığı ve geleceğine sahip çıkma azminin de simgesidir. Hep birlikte bu büyük zaferin mirasını yaşatmak ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için meydanlarda buluşalım.”

  1. yılı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Burhaniye’de birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren, coşku dolu anlara sahne olacak.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Burhaniye, 30 Ağustos’u Gökçe Konseri ve Fener Alayı ile Kutlayacak
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!