TOBB Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısı, 1-2 Eylül tarihleri arasında Balıkesir ve Ayvalık’ta düzenlendi. Toplantıya bölge temsilcileri ile birlikte BAGİAD üyeleri de katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu Marmara Bölge Toplantısı, 1-2 Eylül 2025 tarihlerine Balıkesir’de gerçekleştirildi.
Toplantıya, Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD) Başkanı Mert Kurşun, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katılım sağladı. Etkinliğin moderatörlüğünü ise TOBB Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Balıkesir İl İcra Kurulu Başkanı Ceyhun Ercan yaptı.
Ayvalık ve Balıkesir Sanayi Odası’nda iki gün boyunca süren programda panel ve sunumlar yer aldı. Bölgedeki genç girişimciler arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan toplantı, katılımcılar tarafından verimli bulundu.