Gazeteci Abdurrahman Öz Hayatını Kaybetti

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin kıdemli üyelerinden, Bandırma basın camiasının sevilen isimlerinden gazeteci Abdurrahman Öz yaşamını yitirdi.
Uzun yıllar Tarihi Edincik beldesinde Hürriyet Haber Ajansı muhabiri olarak görev yapan, Balıkesir’deki yerel gazetelere ise gönüllü olarak haber ve yazılarıyla destek veren Öz, meslek hayatı boyunca bölge basınına önemli katkılar sundu. Samimiyeti ve mesleki titizliğiyle tanınan Öz, hem çalışma arkadaşları hem de takipçileri tarafından saygıyla anılıyordu.
Merhum gazeteci için cenaze töreni 4 Aralık Perşembe günü (bugün) öğle namazının ardından Edincik Çarşı Camii’nde düzenlenecek. Öz, meslek hayatı boyunca sık sık haberlerini yaptığı Edincik Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.
Birlik Gazetesi olarak Merhum Abdurrahman Öz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyoruz.

Exit mobile version