1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel CHP’den İstifa Etti: “AK Parti ve MHP’den Destek Gördüm”

Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel CHP’den İstifa Etti: “AK Parti ve MHP’den Destek Gördüm”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Gürzel, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, görev süresince AK Parti, MHP’li meclis üyeleri ve Beykoz halkından destek gördüğünü belirtti.

10 Mart 2025’ten bu yana Beykoz Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüten Gürzel, açıklamasında belediyedeki iş ve işlemlerin hukuka uygun ve halk yararına gerçekleştirildiğini ifade etti. “Beykoz halkına ve yetkili makamlara verilemeyecek hiçbir hesabım yoktur” diyen Gürzel, kişisel çıkarları öne çıkaran bazı belediye başkanı ve meclis üyelerinden hakaret ve cinsiyetçi söylemlerle karşılaştığını söyledi.

Asılsız suçlamalar, iftiralar ve psikolojik baskıların tahammül sınırını aştığını vurgulayan Gürzel, CHP yönetimine mağduriyetlerini ilettiğini ancak çözüm bulunmadığını dile getirdi. Ayrıca, Anadolu Adliyesi’nde devam eden bir davada kendisine yöneltilen iddiaların gerçek dışı olduğunu kaydetti.

Gürzel açıklamasını, “CHP çatısı altında Beykoz halkına faydalı hizmetler gerçekleştiremeyeceğim için Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum” sözleriyle tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel CHP’den İstifa Etti: “AK Parti ve MHP’den Destek Gördüm”
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!