1. Haberler
  2. Genel
  3. TZOB Başkanı Bayraktar, Kaya’nın ailesinin acısını paylaştı

TZOB Başkanı Bayraktar, Kaya’nın ailesinin acısını paylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, vefat eden Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Arslan Kaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Samsun’un Vezirköprü ilçesine giderek geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Arslan Kaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Samsun Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı olan Arslan Kaya’nın vefatının ardından Bayraktar, merhumun Güder Mahallesi’nde yaşayan ailesini ziyaret etti. Aile fertleriyle bir süre görüşen Bayraktar, başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyarette, TZOB Yönetim Kurulu Üyeleri Arslan Soydan ve Hasan Kozoğlu’nun yanı sıra Samsun ve Amasya’daki Ziraat Odası başkanları da hazır bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
TZOB Başkanı Bayraktar, Kaya’nın ailesinin acısını paylaştı
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!