Belediye, mezarlıkta yol, çevre ve altyapı çalışmalarına başladı. Vatandaşlar, vefat eden yakınlarını daha düzenli ve güvenli bir ortamda ziyaret edebilecek.
Gönen Belediyesi, şehir mezarlığında kapsamlı bir çevre düzenleme ve altyapı çalışmasına başladı. Çalışmalar kapsamında mezarlık yollarının düzenlenmesi, çevre düzenlemeleri ve altyapı iyileştirmeleri yürütülüyor.
Belediye Başkanı İbrahim Palaz, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Palaz, vatandaşların vefat eden yakınlarını daha düzenli, güvenli ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirtti.
Yetkililer, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini ve mezarlık alanının ziyaretçilerin güvenliğini ve konforunu öncelikli olarak dikkate alacak şekilde düzenlendiğini açıkladı. Belediye ekipleri, yol yapım ve iyileştirme çalışmaları ile mezarlık çevresinde peyzaj düzenlemeleri de yapıyor.
Gönen Belediyesi, yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasının ardından mezarlığın hem altyapı hem de çevre düzenlemeleri açısından daha modern ve ziyaretçiler için daha uygun bir hâle geleceğini bildirdi.




