1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Cankul: “Hem sahada hem gönüllerde hizmete devam ediyoruz”    

Cankul: “Hem sahada hem gönüllerde hizmete devam ediyoruz”    

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepsut Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde farklı alanlarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı İsmail Cankul’un talimatıyla yürütülen hizmetler kapsamında, Sındırgı’daki deprem bölgesinde vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapıldı.

Yağmur olukları ve mazgalların temizliğiyle birlikte, Keçidere Mahallesi’nde çöp konteynerleri yenilendi. Yenice Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü Atölyesi ve Peyzaj Serası’nda çalı türlerinde (gül, kadın tuzluluğu, abelya, taflan) çelikleme ve üretim çalışmaları devam ediyor. Aynı bölgede belediye marangoz atölyesinde rutin bakım ve üretim faaliyetleri de sürdürülüyor.

İhsaniye Mahallesi Pazar Yeri’nde boya çalışması yapılırken, Tekkeışıklar Mahallesi’nde muhtelif arazilerde moloz alımı gerçekleştirildi. Camicedit Mahallesi Spor Kompleksi’ne yağmur ızgarası montajı yapıldı.

Merkez mahallelerde temizlik ekipleri rutin çalışmalarını sürdürürken, camilerin lavabo temizliği de düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında 85 vatandaşa ücretsiz yemek dağıtımı yapıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Cankul: “Hem sahada hem gönüllerde hizmete devam ediyoruz”    
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!