1. Haberler
  2. Eğitim
  3. BANÜ’den TÜBİTAK Destekli Bilim Diplomasisi Projesi

BANÜ’den TÜBİTAK Destekli Bilim Diplomasisi Projesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah Utku Gökçe’nin yürütücülüğünde hazırlanan “Türkiye’deki Araştırma Üniversitelerinin Bilim için Diplomasi Faaliyetlerinin Nicel Değerlendirilmesi” başlıklı proje, TÜBİTAK 3005 – Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

Proje kapsamında üniversitemizden Doç. Dr. Fatih Altun ve Dr. Öğr. Üyesi Fahrettin Burak Demir ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nden Doç. Dr. Berat Çiçek araştırmacı olarak görev yapacak. Toplamda 600.000 TL bütçe ile 21 ay sürecek proje, Türkiye’deki araştırma üniversitelerinin bilim diplomasisi alanındaki faaliyetlerini niceliksel olarak değerlendirmeyi hedefliyor.

Üniversite yönetimi, TÜBİTAK desteği alan proje ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANÜ’den TÜBİTAK Destekli Bilim Diplomasisi Projesi
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!