1. Haberler
  2. Eğitim
  3. BANÜ’den “Sumud Filosu”na Saldırıya Tepki

BANÜ’den “Sumud Filosu”na Saldırıya Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İsrail güçlerinin uluslararası sularda “Küresel Sumud Filosu”na gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınadı. Üniversiteden yapılan açıklamada, Gazze’ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan sivil inisiyatife yönelik bu saldırının, uluslararası hukuk, insan onuru ve barış umutlarını doğrudan hedef aldığı vurgulandı.

Açıklamada, “Masum sivillerin hayatını tehlikeye atan bu hukuk dışı müdahale, vicdanları derinden yaralamış, insanlığa karşı işlenen ağır bir suç olarak tarihe geçmiştir” ifadelerine yer verildi. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, adaletin, barışın ve evrensel insani değerlerin yanında olduklarını kamuoyuna duyurarak saldırıyı kınadı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BANÜ’den “Sumud Filosu”na Saldırıya Tepki
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!