Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan, Gençlik Kampları başvuruları başladı.

Gençlik Kampları; Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açıyor. Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Özalp yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Döneminde faaliyetlerine devam ettiğini söyledi. Müdür Özalp "Gençlik Kamplarının 35 farklı ilimizde bulunan 13 deniz, 37 doğa olmak üzere 50 farklı kamp alanında hizmet vermektedir" dedi.

Gençlik kamplarının; kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda düzenlendiğini ifade eden Müdür Adem Özalp, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanlarının etkin değerlendirilmesinde rekreasyon alanları inşa etmek üzere eğlence, macera, adrenalin dolu etkinlikler ve aktivitelerle donatıldığını önemle belirtti.

 

SON BAŞVURU 7 HAZİRAN'DA

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Özalp; Gençlik Kamplarının zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinlik alanlarının genişlemesine destek olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Gençlik Kampları çocuklarımızın toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yönelik istasyon eğitimleriyle de zenginleştirilmiştir. Başvurular 7 Haziran'a kadar e-devlet üzerinden yapılabilecektir. Deniz Kamplarına 12-15 yaş, Doğa Kamplarına ise 16-25 yaş gençlerimiz başvurabilir." Denildi.

HABER: BUSE ASLAN