1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Kanada, Avustralya, İngiltere ve Portekiz, Filistin Devleti’ni tanıdıklarını duyurdu

Kanada, Avustralya, İngiltere ve Portekiz, Filistin Devleti’ni tanıdıklarını duyurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada Başbakanı Carney, Avustralya Başbakanı Albanese, İngiltere Başbakanı Starmer ve Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel, Filistin Devleti’ni resmen tanıdıklarını duyurdu.
Kanada Başbakanı Mark Carney, Avustralya Başbakanı Anthony Albanese ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Filistin Devleti’ni tanıdıklarını duyurdu.
Avustralya, Filistin Devleti’ni resmen tanıdı
Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Filistin Devleti’ni resmen tanıdıklarını bildirdi.
Albanese, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan açıklama yaptı.

Avustralya’nın, bugünden itibaren bağımsız ve egemen Filistin Devleti’ni tanıdığını bildiren Albanese, “Avustralya böylece Filistin halkının hakkı olan ve uzun zamandır hedeflediği amaçlarını tanımaktadır.” ifadesini kullandı.

Albanese, Avustralya’nın iki devletli çözüme desteğini yineledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kanada, Avustralya, İngiltere ve Portekiz, Filistin Devleti’ni tanıdıklarını duyurdu
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!