1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Yılmaz, “Can Kurtaran Eller İtfaiyecilerimizdir”

Yılmaz, “Can Kurtaran Eller İtfaiyecilerimizdir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, itfaiyecilerin fedakârlık ve cesaretine dikkat çekti.

Başkan Yılmaz, yangınlardan doğal afetlere kadar her felakette ilk müdahaleyi yapanların itfaiyeciler olduğunu belirterek, “Dumanın, karanlığın, yıkımın ortasında can kurtaran eller itfaiyecilerimizdir. Onlar, zamanla yarışarak hayat kurtarıyor, kendi canlarını hiçe sayarak görevlerini yerine getiriyor” ifadelerini kullandı.

İtfaiyecilerin yalnızca yangın anında değil, her türlü afette milletin yanında olduğunu vurgulayan Yılmaz, “İtfaiyecilerimiz, halkımız için canı pahasına mücadele eden isimsiz kahramanlardır. Onların özverileri, toplumumuzun güvenliği için paha biçilemezdir. Bu özel haftada tüm itfaiyecilerimizin emeklerini saygıyla anıyor, görevlerinde başarı ve sağlık diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Yılmaz, “Can Kurtaran Eller İtfaiyecilerimizdir”
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!