1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Pazarbaşı Caddesi’ne Makyaj! Başkan Deveciler’den Yerinde İnceleme    

Pazarbaşı Caddesi’ne Makyaj! Başkan Deveciler’den Yerinde İnceleme    

featured
0
Paylaş

 Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Meclis Başkan Vekili Tarık Erdil ve Belediye Meclis Üyesi Muharrem Keskün ile birlikte Hacıahmet Mahallesi’nde yer alan Pazarbaşı Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Geçtiğimiz haftalarda Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan yol söküm çalışmaları kapsamında caddeye parke taş döşenecek ve çevre düzenlemeleri yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Pazarbaşı Caddesi hem daha konforlu hem de estetik bir görünüme kavuşacak.

Başkan Ali Kemal Deveciler, yapılan incelemelerin ardından vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, Burhaniye’nin her mahallesinde ihtiyaçlara göre çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!