Müdür Demir’den Dursunbey Ziyareti

25171218_whatsappimage20250925at10.06.53

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ve Dursunbey İlçe Millî Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ile birlikte Dursunbey’de bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Dursunbey Öğretmenevi’nde düzenlenen 1. Dönem Okul Müdürleri Toplantısı’na katılan Müdür Demir, ilçedeki resmî okul müdürleriyle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitimlerini ve Millî Eğitim Bakanlığı’nın 63 No’lu Genelgesi kapsamında belirlenen öncelikli başlıkları değerlendirdi. Toplantıda, yeni eğitim yaklaşımının sınıf içi uygulamaları hakkında bilgi ve deneyim paylaşımında bulunuldu.

Daha sonra Dursunbey Kaymakamı Muttalip Çetin’i makamında ziyaret eden İl Müdürümüz, ilçedeki eğitim faaliyetleri ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret programı, ilçedeki okulları kapsayan bir dizi toplantı ve buluşmayla devam etti. Sabahattin Göndür İlkokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelinerek yürütülen eğitim çalışmaları değerlendirildi. Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu’nda ise modelin uygulamaları ve eğitim süreçlerine katkıları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Dursunbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden İl Müdürü, öğretmenlerle de Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine değerlendirmelerde bulundu. Dursunbey Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşan Demir, yeni eğitim-öğretim yılı için başarı dileklerini paylaştı ve öğretmenlerle eğitim modeline dair görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret eden İl Müdürü, ilçede devam eden ve planlanan eğitim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Exit mobile version