1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Mirza, “Bandırmamızın Kurtuluşunun 103.Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

Mirza, “Bandırmamızın Kurtuluşunun 103.Yıl Dönümü Kutlu Olsun”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluşunun 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

17 Eylül Bandırma’nın Kurtuluşunun 103. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yayınladığı mesajında; “Bandırma’nın Kurtuluş Bayramını yürekten kutluyorum. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Bandırma Vapuru’yla Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcında var olan Bandırma’mız, 17 Eylül 1922’de Ayyıldız Tepe’de atılan son kurşunlarla var olmuştur. Bu yüzden bu kente aşkla hizmet ediyor ve Bandırmalı olmaktan gurur duyuyorum. Bu güzel vatanı kurtaran, çağdaş bir Cumhuriyet kuran ve bize emanet eden başta Büyük Atatürk olmak üzere Cumhuriyet kadrolarına, tüm şehit ve gazilerimize minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Mirza, “Bandırmamızın Kurtuluşunun 103.Yıl Dönümü Kutlu Olsun”
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!