AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Edremit ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, bir dizi programlara katılmak ve temaslar gerçekleştirmek üzere Edremit ilçesine gitti.
Burada Milletvekili Canbey, ilk olarak FestOlive II. Zeytinyağı Tadım Festivali’ne katıldı. Festivalle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Milletvekili Canbey: “Kazdağları’nın bereketli topraklarıyla Ege’nin maviliklerinin buluştuğu Edremit’te, doğanın mucizesi zeytinyağına adanmış bu güzel festivalde hemşehrilerimizle bir aradaydık. Zeytin; bu toprakların kültürü, bereketi ve emeğin sembolü. Edremit’imiz başta olmak üzere körfez ilçelerimizin markalaşma yolculuğuna katkı sunan, üreticilerimize, emek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum. Zeytinyağımızın her damlası, bu toprakların bereketinin ve alın terinin ifadesidir. Bereketli kazançlar, bol hasatlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Canbey, Edremit ilçesindeki programını, vatandaş ziyaretleriyle sürdürdü. Bu kapsamda AK Parti Edremit Teşkilatı ile birlikte Yolören Mahallesi’ni ziyaret eden Milletvekili Canbey, mahalle esnafıyla buluştu, kahvehaneleri ziyaret etti. Vatandaşların talep ve isteklerini yerinde dinleyerek gönüllere dokunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey: “Teşkilatımızla birlikte Yolören Mahallemizde esnafımızı ve kahvehaneleri ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin çayını içip sohbet ettik, hâl hatır sorduk, taleplerini dinledik. Birlikte olduğumuz her anda görüyoruz ki; Edremit’imizin gönlü geniş, muhabbeti bol. Bizim yolumuz, milletimizin sesiyle, duasıyla daha da güçleniyor” dedi.






