Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencileri, 21 Kasım Gerontologlar Günü kapsamında Ayvalık’ta düzenlenen teknik geziye katıldı. 60+ Tazelenme Üniversitesi öğrencileri ve gerontolog adaylarının yer aldığı program, Adramytteion’dan başlayarak körfezin önemli duraklarında devam etti.
Gün boyunca sabun ve zeytinyağı fabrikaları ziyaret edilirken, katılımcılar Ayvalık’ın doğal güzellikleri arasında yer alan Cennet Koyu ve Küçükköy’ü de keşfetme fırsatı buldu.
BAÜNSEM Müdürü ve Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Önal’ın katkılarıyla gerçekleştirilen gezi, gerontolojinin sahadaki uygulamalarını ve yaşlanma olgusunun farklı boyutlarını yerinde gözlemleme imkânı sundu. Katılımcılar, öğrenme ve keşfi bir arada yaşadıkları verimli bir gün geçirdi.
