1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. Edremit’te Yöresel Yemek Yarışması Başvuruları Sürüyor

Edremit’te Yöresel Yemek Yarışması Başvuruları Sürüyor

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meci Şenliği kapsamında düzenlenecek ödüllü yarışmaya 14 yaş ve üzeri herkes ev yapımı yöresel yemekleriyle katılabiliyor.

Edremit Belediyesi, Meci Şenliği kapsamında düzenlenecek “Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması” için başvuruları bekliyor. 16 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek yarışmaya katılmak isteyenler, evde hazırladıkları yöresel yemeklerle yarışabilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya 14 yaş ve üzeri herkes başvurabiliyor. Başvurular, 5-16 Ocak tarihleri arasında Edremit Belediyesi 4. Kat Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde kabul ediliyor. Yarışma günü tabaklar, saat 09:30’a kadar teslim edilmek zorunda; geç teslim edilen yemekler değerlendirilmeye alınmayacak.

Yarışmada yemekler, lezzet, temizlik ve sağlık kurallarına uygunluk, yöresel kültüre uygunluk ve sunum açısından puanlanacak. Dereceye girenlere ödüller verilirken, yarışmaya katılan tüm katılımcılara sürpriz hediyeler de sunulacak.

Yarışma alanı Edremit Yılmaz Akpınar Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yemekhanesi olarak belirlendi ve yarışma 16 Ocak Cuma saat 10:00’da başlayacak. Detaylı bilgi ve başvuru için 444 85 10 | 1401.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Edremit’te Yöresel Yemek Yarışması Başvuruları Sürüyor
+ -
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!