1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. CHP’li Türker Yılmaz’dan Balıkesir Büyükşehir’e Teşekkür: ‘Emekliler Evinde’ Çay 2,5 TL! 

CHP’li Türker Yılmaz’dan Balıkesir Büyükşehir’e Teşekkür: ‘Emekliler Evinde’ Çay 2,5 TL! 

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bigadiç ilçesinde hayata geçirilecek olan Emekliler Evi projesine ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Bigadiç İlçe Başkanı Türker Yılmaz, projeye öncülük eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a teşekkür etti.

Yılmaz, Emekliler Evi’nin sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğunu vurgulayarak, “Sosyal ve halkçı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birini daha hayata geçiren Sayın Başkanımız Ahmet Akın’a emeklilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kısa süre içinde hizmete açılması planlanan tesiste, emeklilere çay ve kahvenin sembolik ücretlerle sunulacağını belirten Yılmaz, “Çay 2,5 TL, kahve ise 5 TL olacak. Bu hizmet, emeklilerimizin bir araya gelmesine, sosyalleşmesine ve keyifli vakit geçirmesine katkı sağlayacak” dedi.

Açıklamasında, projenin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, “Emeklilerimiz için açılacak Emekliler Evi’nin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımız için verilen bu söz artık gerçeğe dönüşüyor” şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
CHP’li Türker Yılmaz’dan Balıkesir Büyükşehir’e Teşekkür: ‘Emekliler Evinde’ Çay 2,5 TL! 
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!