Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın verdiği her sözü tek tek hayata geçiriyor. Halkın daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşaması için tüm imkânları seferber eden Başkan Akın, sayesinde uzun süredir yaya ve sürücülere sorun yaratan Savaştepe’nin Sarıbeyler Mahallesi yolu yenilenerek modern ve konforlu hale getirildi.
Savaştepe’nin Sarıbeyler Mahallesi’nde altyapı nedeniyle bozulan ve uzun süredir vatandaşlara sorun yaratan yol, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin çalışmasıyla yenileniyor. Mahalle sakinlerine yolu yapacaklarının sözünü veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, verdiği sözü tuttu ve mahalle yolunun yenilenme çalışmaları hızla başladı. Akın’ın talimatıyla mahalle ulaşımını yeniden güvenli hale getiren Büyükşehir ekipleri, 20 metre genişliğindeki yolda toplam 700 metre sıcak asfalt serimi ve pmt çalışmasını tamamladılar.
“AHMET BAŞKAN’IMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Yoldaki toz ve çamur nedeniyle yıllardır mağdur olduklarını söyleyen Ziya Üzen, “Bu yolda çok sorunlar oluyordu. Tozdan, çamurdan geçilmiyordu. Çoktan beri çözülmesi lazımdı. Önceki yönetimler bununla pek ilgilenmedi. Şimdiki hali bambaşka, çok güzel oldu. Çok memnun olduk. Ahmet Akın Başkan’ımıza bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.
Sarıbeyler Mahallesi sakinlerinden Zafer Çakırer, “Yol çok bozuktu. Böyle güzel oldu. Çok sıkıntılar vardı ve çözüldü. Ahmet Başkan’ımızdan Allah razı olsun.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.
Yıllardır istedikleri yolun yapılması nedeniyle çok mutlu olduklarını söyleyen Ali Şahin, “Bu yolun önceki hali berbattı. Hizmet eden kim olursa olsun biz duacıyız. Yeter ki hizmet etsinler. Biz çok memnunuz.” şeklinde konuştu.
“YAPARSA AHMET AKIN YAPAR”
Sarıbeyler Mahallesi yolunun yayalar ve araçlar için çok büyük sıkıntılara yol açtığını dile getiren Mustafa Sever, “Bu yolun önceki hali bataktı. Yolumuz yapıldı ve çok güzel oldu. Yaparsa Ahmet Akın yapar.” şeklinde konuştu.
Önceki dönemlerde kanalizasyon çalışmaları nedeniyle yolun bozulduğunu ve yapılan çalışmalarla yenilendiğini belirten Savaştepe’ye bağlı Sarıbeyler Mahallesi Muhtarı Dilaver Süngü, “Yol bozuk olduğu için çok fazla şikâyet geliyordu. Biz de yolun yapılması için müracaat ettik. Sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Bize verdikleri desteklerden dolayı Ahmet Başkan’ımıza teşekkür ediyoruz.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Başkan Akın’ın talimatıyla yolun hızla yapıldığını dile getiren mahalle sakinlerinden Mustafa Gören, “Yol çok kötüydü. İlk yapıldığı zamanlarda bir tarafı çöküktü. Kaç seneden beri bu yoldan geçen arabalar hep ön takımı bozdu. Bugüne kadar söyleyip durduk. Ahmet Akın Başkan’dan Allah razı olsun. Ahmet Akın insana yakın. Allah ömrünü uzun etsin. Bu yolun yapımından çok memnunuz.” şeklinde konuştu.
