1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Malatya’da yağma, tefecilik ve kumar operasyonu: 15 tutuklama

Malatya’da yağma, tefecilik ve kumar operasyonu: 15 tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’da polis ekiplerince “yağma tefecilik ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheliden 15’i tutuklandı.

Malatya’da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince “yağma tefecilik ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçlarına karıştıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 kişi gözaltına alınırken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 15’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 10 şüpheli adli kontrol şartıyla, 6 şüpheli ise Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Malatya’da yağma, tefecilik ve kumar operasyonu: 15 tutuklama
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!