BANKA MÜDÜRÜNÜN ARABASINA UZUN NAMLULU SİLAH MERMİSİ BIRAKARAK AİLESİ İLE TEHDİT ETTİLER

24341213942238322219tasarimli

Antalya’da özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, ‘115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği’ içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bırakıldı. Notu bırakan ve azmettiren 2 kişi yakalandı. Notun bırakılma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgiye göre, özel bir bankanın müdürüne ait aracın ön camına, ‘115 bin Euro verilmediği takdirde kendisinin ve ailesinin öldürüleceği’ içerikli not kağıdı ve 3 adet uzun namlulu silah mermisi bulunan zarf bırakılarak tehdit edildi. Müştekinin tehdit edilmesi olayı ile ilgili Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri harekete geçti.
Yapılan çalışmalarda; bahse konu zarfı araca bıraktığı anlaşılan, yüzünde kar maskesi ve kafasında motosiklet kaskı bulunan bisikletli şahsın C.E.T. olduğu ve şüpheliyi H.M.S. ve T.K. isimli şahısların azmettirdiği tespit edildi. Yakalanan şüpheliler ‘yağma suçuna teşebbüs’ten’ adli makamlara sevk edildi. Notun bırakılma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Exit mobile version