1. Haberler
  2. Çevre
  3. KARS’TA BELGESELLERİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

KARS’TA BELGESELLERİ ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde onlarca ayı, yavrularıyla birlikte çöplüğe indi.

featured

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde onlarca ayı, yavrularıyla birlikte çöplüğe indi. Kış uykusuna yatmadan önce yiyecek depolayan boz ayılar, ilk kez bu kadar kalabalık şekilde görüntülendi.
Sarıkamış ilçesinde boz ayılar her akşam yiyecek bulmak için çöp alanına iniyor. Onlarca ayı yavrularıyla birlikte adeta çöplüğü istila etti. Yavrularıyla birlikte karınlarını doyuran ayılar, kameralara yansıdı.

‘Daha önce bu kadar ayıyı bir arada görmedim’
İlk kez bu kadar ayının aynı anda çöplüğe indiğini ifade eden bir vatandaş, ‘Sarıkamış çöplüğü, Sarıkamış’a yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta. Ben de bugün çöplüğe gelerek ayıları görmek istedim. Gerçekten bugün ilk defa bu kadar ayıyı bir arada gördüm. Annesi, yavrusu adeta akın etmiş durumdaydı çöplüğe. Ben de bu anları kaçırmadım. Hemen fırsatını bulup kayıt altına aldım’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.