1. Haberler
  2. Spor
  3. AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA 6 MADALYALI BAŞLANGIÇ

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA 6 MADALYALI BAŞLANGIÇ

Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın ilk gününde milli sporcular 2’si altın 6 madalya kazandı.

featured

Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın ilk gününde milli sporcular 2’si altın 6 madalya kazandı.
Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından Estonya’nın başkenti Tallinn’de başlayan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası’nın ilk gününde 7 sıklette müsabakalar yapıldı. Tatamiye çıkan 7 Türk sporcudan 6’sı şampiyonayı madalya ile tamamladı. Türkiye, ilk günü 2 altın, 3 gümüş, 1 bronz, toplam 6 madalya ile tamamladı.
Kızlar 42 kiloda Ayşe Orhan ve 44 kiloda Hayrunnisa Gürbüz, Avrupa şampiyonluğuna ulaşan isimler oldu. Erkekler 48 kiloda Kaan Yelaldı, 51 kiloda Emre Talha Evin ve +78 kiloda Rüzgar Yalçın gümüş madalyanın sahibi olurken, 45 kiloda Berke Erbulut şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı.
Üç gün sürecek şampiyonanın ikinci gününde 6 sıklette müsabakalar yapılacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.