1. Haberler
  2. Manşetler
  3. ÖZEL ÇOCUKLAR KAZDAĞLARI’NDA BULUŞACAK

ÖZEL ÇOCUKLAR KAZDAĞLARI’NDA BULUŞACAK

Balıkesir’in Edremit ilçesinde otizmli ve down sendromlu çocuklar 2 günlük kampta bir araya gelecek.

featured

Balıkesir’in Edremit ilçesinde otizmli ve down sendromlu çocuklar 2 günlük kampta bir araya gelecek.
Edremit ilçesinde otizmli ve down sendromlu çocuklar için iki günlük kamp çalışmasını organize eden Avukat Gülnur Tutumoğlu, ‘Kazdağları’nda otizimli ve down sendromlu çocukları iki günlük bir kampta bir araya getireceğiz. İki gün boyunca bir velisi ile gelecekler. İki gün boyunca konaklayacaklar. Çeşitli aktiviteler olacak. Sanatçılar gelecek ve çeşitli aktiviteler yapılacak. Bu konuda uzman hocalarımız ile birlikte eğitsel faaliyetler gerçekleştirilecek’ dedi.
Tutumoğlu, Edremit Belediyesi’ne de projeye verdikleri destek için teşekkür etti. Projenin ilk adımında körfez bölgesinde yaşayan özel çocuklar bir araya gelecek.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.