1. Haberler
  2. Manşetler
  3. 15 DAKİKA YAĞAN DOLU VE YAĞMUR SELE NEDEN OLDU

15 DAKİKA YAĞAN DOLU VE YAĞMUR SELE NEDEN OLDU

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Numanoluk mahallesi’nde şiddetli yağmur ve dolu yağışı sele neden oldu.

featured

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesine bağlı Numanoluk mahallesi’nde şiddetli yağmur ve dolu yağışı sele neden oldu.
Seyitgazi ilçesi Numanoluk mahallesinde dün akşam saatlerinde şiddetli yağmur ve hemen ardından başlayan dolu yağışı etkisini gösterdi. Yaklaşık 15 dakika süren dolu ve şiddetli yağmur nedeniyle mahallede sel oluştu. Nüfusunun önemli bir bölümü tarımdan geçinen mahallede, ekili alanlar sular altında kaldı. Şiddetli yağışın yaşandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Numanoluk Mahallesi Muhtarı Nazif Ayık, ekinlerin boyutunun hâlâ küçük olduğunu, bu nedenle herhangi bir zarar görmediklerini kaydetti.
Yağışın aniden başladığını aktaran Ayık, ‘Dolu yağışı yağmurun hemen arkasından başladı. 15 dakika kadar yağdı ama etkili oldu. Şeker büyüklüğünde dolu taneleri düştü. Herhangi bir zararımız yok’ ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.