Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçedeki 12’nci sınıf öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Gençlerle buluşan öğrenci dostu Başkan Cankul, taleplerine anında cevap verdiği gençlerden alkış aldı.
Başkan Cankul, ayrıca sınava girecek öğrenciler için çeşitli tavsiyelerde bulundu.
Bu dönemde motivasyonun önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Cankul, gençlere sosyal medya, dijital oyunlar gibi alanlardan biraz uzaklaşarak kendilerini sınava dönük motive etmelerini önerdi.
Cankul; “Sınavlarda başarılı olmaları için artık kendilerine olan özgüvenleri yeterli ve bizlerde motivasyon için her zaman yanlarındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize başarılar diliyorum.
Bunun yanında biz bir emanete sahip çıkma duygusuyla hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya çalışıyoruz. Amacımız bize emanet edilen bu şehri sizlere layık şekilde geleceğe taşımak” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Yazıcı









