1. Haberler
  2. Spor
  3. “Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası” Heyecanlı Geçti

“Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası” Heyecanlı Geçti

Balıkesir’de zıpkınla balık Avı nefes kesti.

featured

Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası Avşa Adasında gerçekleştirildi.

Şampiyona renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılan sporcular, Avşa Adası açıklarında tek nefeste dalışlar yaparak en yüksek puanı getirecek balık türlerini yakalayarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Zıpkınla Balıkavı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası’na 32 takım katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bayanlarda Türkiye Şampiyonu oldu. Ayrıca, erkeklerde Türkiye 3’ncüsü olma başarısı yakaladı.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Oğuz Aydın, dereceye giren sporculara yapılan törenle ödüllerini takdim ederek, sporcuları tebrik ettiler.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.