1. Haberler
  2. Politika
  3. Hakan Keskin CHP’ye veda etti: “YENİ BİR SİYASİ YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ”

Hakan Keskin CHP’ye veda etti: “YENİ BİR SİYASİ YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ”

featured

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Keskin, partisinden istifa ederek YENİ Parti’ye katılma kararı aldığını açıkladı. Keskin, yayımladığı duygusal mesajda CHP’de geçen yılları “büyük bir aile” olarak tanımlarken, yeni siyasi yolculuklarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e olan desteklerini sürdürerek devam edeceklerini ifade etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden ve partisinden ayrıldığını duyurdu. Keskin, Altıeylül İlçe Örgütü olarak toplu şekilde istifa edeceklerini belirterek, YENİ Parti saflarında siyasi mücadelelerini sürdüreceklerini açıkladı.

Açıklamasına “Elbette zor bir veda” sözleriyle başlayan Keskin, CHP’nin kendileri için yalnızca bir siyasi parti olmadığını, umutla girdikleri, sevinç ve hüzünleri birlikte yaşadıkları büyük bir aile olduğunu vurguladı.

Parti çatısı altında uzun yıllar Cumhuriyet, demokrasi, adalet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkabilmek adına mücadele verdiklerini ifade eden Keskin, teşkilat mensuplarının emek ve fedakârlıklarının kendileri için her zaman büyük değer taşıdığını dile getirdi.

Ayrılık kararının kolay alınmadığını belirten Keskin, “İnsan ömründen yıllar verdiği, anılar biriktirdiği, dostluklar kurduğu bir çatıdan kolayca ayrılamıyor. Bu karar bizim için ne kolay oldu ne de bir anlık duyguyla alındı. Günlerce düşündük, gecelerce muhasebesini yaptık.” ifadelerini kullandı.

 

“ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

Hakan Keskin, CHP’den ayrılmalarına rağmen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e olan inanç ve desteklerinin devam ettiğini de vurguladı. Yeni siyasi yolculuklarına bu anlayışla çıktıklarını belirten Keskin, “Bugün Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e olan inancımızı ve desteğimizi aynı kararlılıkla sürdürerek yeni bir siyasi yolculuğa çıkıyoruz. Bu adımı inandığımız değerlerden vazgeçtiğimiz için değil, o değerlere sahip çıkmaya devam edebilmek adına atıyoruz.” dedi.

Keskin, açıklamasında 29 Temmuz Çarşamba günü Balıkesir Altıeylül İlçe Örgütü olarak istifa edeceklerini duyurarak, birlikte mücadele ettikleri tüm yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Mesajını, “Bugün bir kapıyı hüzünle kapatıyoruz. Ama mücadelemizi, inancımızı ve birbirimize olan güvenimizi geride bırakmıyoruz. Her son, inandığımız değerler için verilen mücadelenin yeni bir başlangıcıdır.” sözleriyle tamamlayan Keskin, tüm partililerden helallik istedi.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.